Andere Online Slots

 

Naast Twin Spelen voor geld spelen zijn er ook andere online slots die je kunt spelen. Je kunt er nu achter komen welke dat zijn, want wij vertellen je hier nu meer over. De spellen Starburst, Lights en Gonzo’s Quest komen hier aan bod. Als je altijd de keuze maakt voor Twin Spin spelen, maar je wil een keer wat anders, dan hebben we hier verschillende andere online slots die je nu kunt spelen.

Starburst
Een van de andere online slots die je kunt spelen is Starburst. Het is een populaire Netent slot en je speelt hierbij met vijf rollen en drie rijen. Er is op een aantal rollen de mogelijkheid om op een Starburst wild symbool te komen. Deze geldt voor ieder symbool en daarbij krijg je ook een gratis re-spin. De Starburst heeft winlijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Je kunt bij deze slot spelen op één winlijnen en maximaal op tien winlijnen. Je hebt daarnaast ook nog meerdere inzetniveaus en daarbij kun je denken aan één keer tot maximaal tien keer de inzetwaarde. De verschillende muntwaarden die je hier hebt zijn 1 eurocent tot en met maximaal 1 euro.

Lights
Er zijn nog meer online slots die je kunt spelen en daar is Lights een voorbeeld van. Netent spelen zijn erg leuk, maar deze slot doet het wel erg goed! De slot heeft een muntwaarde van 1 eurocent tot 1 euro en een inzetniveau tot maximaal 10 en daarbij geldt een maximale inzet van 90 euro per draai. Maar nog even terugkomend op de slot Lights, de slot kent namelijk een prachtig Aziatisch thema en daar krijg je ook echt dat gevoel bij als je aan het spelen bent. Met een lage inzet kun je hier al spelen en genieten van de voordelen van het spel. Met de geluidseffecten en de achtergrond van het spel word je al meteen in de stemming gebracht en je ziet ook een mooi natuurlandschap uit Zuidoost Azië. Het zou zomaar een kalmerende werking op je kunnen hebben. Bij deze slot kom je veel lampionnen tegen in vijf verschillende kleuren. Het zijn de best betalende symbolen bij deze slot. Je kunt samen met de lampionnen met tien verschillende symbolen een winnende combinatie maken. Het kan allemaal gedaan worden op negen verschillende winlijnen die van links naar rechts lopen. Met de rode lampion met draken kun je 1000 munten winnen, met de oranje lampion kun je 750 munten verdienen. Met de groene lampion kun je 500 munten verdienen en met de lichtblauwe lampion kun je 400 munten verdienen. Dan is er nog de paarse lampion en daarmee kun je 300 munten verdienen. Dan zijn er nog een aantal symbolen die horen bij de andere online slots, zoals nu bij de slot Lights. Zo kun je met het A-symbool 100 munten verdienen en met het K-symbool maar liefst 75 munten. Het Q-symbool staat voor 50 munten, het J-symbool staat voor 40 munten en als laatste staat het 10-symbool voor 30 munten.

Andere online slots Gonzo’s Quest
Gonzo’s Quest is ook een van de andere online slots, die je nu online kunt spelen. Let goed op, want het is een slot van Netent zonder draaiende rollen met 20 winlijnen, Free Falls en jokersymbolen. Bij deze slot vervangen de wild symbolen (de jokers) alle andere symbolen tijdens het spel en daardoor kun je erg veel mooie prijzen winnen. Er geldt ook een Free Fall bij deze slot. Iedere lijn die bij Gonzo’s Quest drie of meer Free Fall symbolen heeft, zal in totaal tien Free Falls activeren. Deze moeten dan wel op een rij staan en beginnen bij de meest linkse rol. Deze Free Falls gebruiken dezelfde inzet als een ronde die ze kunnen activeren. Er geldt een maximale vermenigvuldiger bij een Free Fall van 15. Let op, want wat erg mooi is, is dat je extra Free Falls kunt winnen.