Werking Twin Spin

 

twin-spinDe meeste van de slots die je bij deze aanbieder aan zal treffen zullen heel compleet zijn en hebben bijna allemaal ook een sterk eigen karakter. De werking van Twin Spin is niet al te ingewikkeld en je zal voornamelijk symbolen hierin aantreffen die je ook terug ziet in authentieke slots. Dit zijn dan de symbolen van een aantal cijfers en letters. Ook heb je het symbool van de diamant welke een belangrijke rol zal vertolken in deze online gokkast. Wanneer je gaat kijken naar de mogelijkheden die je hebt bij het Netent Twin Spin spelen dan zal je ook een autoplay functie aantreffen welke een belangrijke rol kan spelen in het verdere verloop van het spel. Voor de iets luiere spelers is het namelijk zo dat je dan niet eindeloos aan de rollen zal moeten draaien maar dat dit dan automatisch zal worden geregeld. De lay-out van de verschillende gokkasten zijn ook heel sterk en dat zal je ook terugvinden bij deze online gokkast. Als je puur kijkt naar de grafische aspecten kan je dan ook al bijna zien dat dit er een is van Netent. De werking van Twin Spin zullen we hieronder dan ook precies beschrijven en dan hebben we het bijvoorbeeld over de functies die je verder nog aan zal treffen op de gokkast. Een handig extra punt wat je niet moet vergeten is dat je links onderin het slot ook bijvoorbeeld de geluiden uit kan zetten en ook zal je door de knop helemaal links onderin te gebruiken de keuze hebben om te spinnen door de spatiebalk te gebruiken wat er dus ook voor zorgt dat je nog sneller zal kunnen draaien op deze of andere online slots die de aanbieder op de markt heeft gebracht.

Handleiding
In dit stuk tekst zullen we precies voor je beschrijven wat de werking van het slot Twin Spin is en waar je allemaal rekening mee zal moeten houden. Een van de aspecten waarmee je tijdens het gokken op dit fantastisch leuke Netent slot mee te maken gaat krijgen zijn natuurlijk een aantal rollen en dat zijn er op Twin Spin maar liefst 5. Je zal bij andere gokkasten misschien gewend zijn dat daarover de win lijnen verdeeld zullen zitten maar dat is hier niet het geval, de werking van Twin Spin winstmethoden is namelijk gebaseerd op een aantal winst mogelijkheden. Dit zijn er in totaal 243 en dat betekent dat er dus 243 verschillende mogelijke symbool combinaties zijn die zullen leiden tot een win. Wat ook toebehoort tot de werking van Twin Spins en de titel van het slot zegt zegt het al wel een beetje, is dat 2 rollen altijd samen tegelijk zullen draaien en dat wil zeggen dat je tijdens het spel altijd 2 exact dezelfde rollen zal terugvinden. Dit kunnen er ook meer worden maar dit word automatisch bepaald en kan oplopen tot 5 identieke rollen. Ook zal je een wild symbool aantreffen en dat betekent dan weer dat er een symbool is welke al de andere symbolen zal kunnen vervangen om zo voor meer winst mogelijkheden te zorgen. Dit symbool kan best handig zijn wat tijdens het spelen zal blijken als je eens net een bel of zo mist en de wild symbool er is waardoor je de prijs toch binnen kan slepen.

Werking inzetten Twin Spin
Een van de meest cruciale dingen die je zal moeten doen op een gokkast is het plaatsen van een inzet waarmee je zal moeten gokken. Dit kan bij Netent heel snel gebeuren want naast de spin knop zal je namelijk een max bet knop aantreffen. Wanneer je op die knop drukt zal je automatisch met de hoogst mogelijke inzet spelen wat een bedrag is van 125 euro per druk. Je kan hier ook in variëren door gebruik te maken van de verschillende levels en door de coin value aan te passen. Je zal al de betalingen gewoon met iDeal kunnen doen waardoor het spelen nog eenvoudiger voor je zal worden gemaakt. Als je meer wilt weten over de werking van Twin Spin zal je links op het slot nog een hele handige knop kunnen vinden namelijk die van de informatie tabel. Door gebruik te maken van die tabel zal je nog een keer op een overzichtelijke wijze terug kunnen lezen hoe je het slot zal moeten spelen. Hier staat namelijk niet alleen de werking van het slot Twin Spin in verwerkt maar ook welke symbolen welke prijzen voor je op zullen leveren. Het is dan ook geen verkeerd idee om eens te kijken naar de opties die daarvoor gelden op de gokkast.